DIY | Idei Cadouri | Recomandări

Calendare Advent disponibile în România – 2021 #thebest

November 10, 2021
Calendar advent DM

Calendare Advent disponibile în România – 2022 #thebest

Un articol foarte popular și foarte drag mie, pe care îl fac din primul an de blog, este articolul despre calendare advent.

Aud din ce în ce mai des că mai sunt x zile până la Crăciun, asta înseamnă că sunt și mai puține până la 1 decembrie, motiv pentru care consider că este momentul potrivit pentru articolul actualizat cu calendarele advent pentru anul 2021.

Mă pregătesc din timp și am studiat deja piața, am o lista bogată, pentru toate bugetele și pentru toată lumea: soți, soții, copii etc.

Pentru cine este interesat și de un scurt istoric al acestor calendare, vă las link aici de la articolul din 2019, în care am inclus și istoricul lor.

De asemenea, până sa trecem la calendarele advent de anul acesta, vă las link și de la articolul de anul trecut care conține idei de DIY, valabile în orice an.

O să încerc să grupez recomandările după categorii pentru a fi mai ușor de urmărit și voi începe cu categoria care pentru mine reprezintă cel mai mare interes și anume, produsele de beauty! (wink, wink)

Pe imagini o să las link către site-urile de unde pot fi comandate sau de pe unde am găsit și eu mai multe detalii, and that being said: make yourself comfortable, avem un articol lung în față!

Calendare advent cu produse de beauty

Calendar advent essencePrimul calendar cu care o să încep este calendarul de la essence. Este printre cele mai ok la preț – 126 de lei, iar experiența mea cu produsele lor a fost una foarte bună, ele fiind nu doar accesibile la preț, dar și calitative.

Am încercat de la ei o paletă de farduri pe care o utilizez cu regularitate, tușul de ochi waterproof care este minunat, are nuanță opacă și o rezistență foarte bună, dar și altele: creion de sprâncene sau concelear, așa că pentru mine acest calendar a fost în top trei opțiuni când mă gândeam pe care să îl cumpăr.

Pe cel de anul trecut nu l-am prins, stocul s-a epuizat peste tot destul de rapid, dar acum este disponibil pe pink panda, așa că șanse sunt.

Un alt calendar advent accesibil ca preț, este calendarul de la dm. Prețul este de 69,99 de lei și conține produse marcă proprie, Balea.Calendar advent Dm

Calendarul are produse special create pentru acesta, o gamă ce poartă numele calendarului Magic is in the air și din ce am văzut sunt produse de skin&body care: creme de corp, gel de duș, măști de față, balsam de buze și alte produse similare.

Nu știu ce noroc aveți cu acest calendar fiind disponibil doar în magazine și deja lansat de la începutul lunii, eu am avut noroc să îl primesc cadou de la #futurehubby și abia aștept să vină 1 decembrie.

Calendar Advent CatriceUn alt calendar cu produse de beauty care mi-a atras atenția este acesta de la Catrice, care de această dată este un calendar advent DIY ceea ce mi se pare foarte interesant.

Produsele sunt full size și prețul de 196 de lei mi se pare unul destul de bun. Cei de la Catrice am văzut că mai au și alte astfel de calendare DIY, însă prețul de pe pinkpanda mi se pare cel mai ok.

MakeUp Revolution este un alt brand cu care m-am mai intersectat, iar calendarul lor advent mi-a atras atenția de cum l-am văzut. Îl găsiți pe mai multe site-uri însă prețurile variază de la 249.99 de lei la 300+ lei.

Produsele mi se par interesante, am de la ei un ruj și două palete una de farduri de ochi și una pentru sprâncene. Fardurile sunt foarte pigmentate și rezită bine pe ochi, din ce am văzut calendarul are produse full size – motiv pentru care nu m-am putut abține și l-am comandat. Calendar Advent MakeUp Revolution

Vă las aici un link cu toate calendarele disponibile pe pinkpanda și trecem mai departe la alte recomandări pe care le găsiți la alte brand-uri.

Sephora mi se pare că dezamăgește din nou la capitolul calendare advent.

Cel mai “ieftin” calendarCalendar Advent Sephora costă 200 de lei, dar deja este stoc epuizat, iar cel de-al doilea calendar costă 650 de lei, ceea ce mi se pare un preț obscen chiar și pentru niște produse de brand.

Au și ei o variantă de DIY, dar din ce înțeleg pentru 100 de lei, primiți numai săculeții de material, care da sunt reutilizabili, dar cu 100 de lei îmi cumpăr material și fac săculeți pentru două luni de calendar advent… :))

Am inclus totuși link-uril cu calendarele advent de la Sephora pentru că știu că sunt la mare căutare.

Un alt calendar care m-a surprins din două puncte de vedere este calendarul celor de la Avon. M-au suprins doarece pentru mine este prima dată când văd un calendar advent la Avon, dar m-a suprins și prețul.Calendar Advent Avon

În general produsele lor sunt ceva mai accesibile, folosesc parfumuri de la ei, creme, spumante de baie și altele așa că, 300 de lei, reducere de la 600, mi se pare puțin cam mult pentru Avon.

L-am inclus totuși fiind ceva nou pe piață (cel puțin pentru mine), iar în broșură este disponibil și unul cu doar 12 produse la prețul de 150 de lei.

Următorul calendar advent este calendarul de la Sabon. Dintre produsele lor am folosit numai gelurile de duș, dar mi-au plăcut, mi se par foarte parfumate și mirosul persistă pe piele și după duș.

Calendar Advent SabonCalendarul lor mi se pare plin de suprize, fiind poate vorba și de produse pe care nu am mai pus mâna în trecut, așa că deși prețul este de 350 de lei mi se pare că merită să fie în lista mea de recomandări și sigur seturile cu aroma Sugar Plum vor fi incluse în ideile de cadouri pentru Crăciun.

Mai sunt câteva calendare pe care le-am văzut însă eu nu am folosit brand-urile respective. Cu toate acestea, vă las link-uri și pentru ele, fiind vorba despre gama de calendare advent de la L’Occitane, precum și calendarul celor de la Kiehl’s.

Am auzit numai lucruri bune și despre unii și despre ceilalți, însă nu m-am intersectat cu niciun produs de la ei. Dacă voi le folosiți îmi puteți lăsa în comentarii impresiile voastre și desigur, mă bucur că vi le-am prezentat și pe ele.

Last, but not least, Douglas. Anul trecut eu am ales calendarul lor cu produse de make-up și am fost foarte bucuroasă și fericită cu toate produsele pe care le-am descoperit pe parcursul celor 24 de zile.

Calendar Advent Douglas Calendar Advent DouglasCalendar Advent Douglas

Calendar Advent DouglasAnul acesta au trei calendare advent cu produse de skincare, makeup și beauty (unul care are puțin din fiecare), iar prețul este de 153 de lei. După experianța anului trecut, trust me it’s worth it!

Douglas se află printre puținii care nu i-au ignorat pe bărbați și deși mai am o recomandare potrivită și pentru ei, mai sus aveți și calendarul lor. Prețul este tot de 153 de lei, iar produsele și design-ul mi se par foarte interesante.

Au și varianta Luxury, cu o cutie foarte drăguță care poate fi utilă și după terminarea lunii decembrie, având aspectul unei cutii de bijuterii.

Calendar Advent DouglasPrețul lui este de 205 lei, iar produsele par din aceeași gamă ca și la celelalte, însă mă gândesc că poate au cantitățile ceva mai mari sau așa ceva, iar ambalajul pare puțin mai de calitate.

Ultimul calendar de beauty pe care vi-l las link-uit, este cel de la Pupa Milano. Prețul lui este de 485 de lei, daaar în perioada 2 – 21 noiembrie cu codul de reducere PUPAXMAS, beneficiați de o extra reducere, atfel că ajunge să coste 340 de lei.

Also, la adăgare în coș mie mi-a apărut și un tricou cadou cu mesajul I am what I am, which is really nice!Calendar Advent Pupa Milano

Dintre toate, acesta mi se pare că are aspectul cel mai crăciunistic, poate și datorită faptului că pentru mine culorile roșu și auriu sunt culorile care mă duc cel mai tare cu gândul la cadouri, la bradul de Crăciun, aceasta fiind în general și alegerea mea pentru ornamentele de sărbători.

(Observ acum că majoritatea au mers pe roz în alegerea ambalajelor, bine că nu au făcut asta și pentru cel dedicat bărbaților :)))

Cu asta închei lista cu calendare advent cu produse de beauty. Sunt 13 variante + link-uri cu alte recomandări și cred că este cazul să trecem la o nouă categorie.

Calendare advent comestibile – dulciuri, mixuri sănătoase și de ce nu?! bere!

Din această categorie cele mai multe recomandări vor fii calendarele advent cu ciocolată/dulciuri, dar cum ziceam mai sus, am un calendar advent cu bere – cea de-a doua opțiune pentru bărbați – și unul cu mixuri mai sănătoase.

Calendar Advent ChocolissimoPrima recomandare la capitolul calendare dulci o am de la Chocolissimo. Nici mai mult nici mai puțin de 20 de calendare advent, cu prețuri între 51 de lei și 236 de lei.

Ciocolata de la ei este destul de bună, am luat o tabletă cu mesaj în trecut pentru un cadou și cel care a primit-o a fost foarte încântat.

Când vine vorba de calendare advent din ciocolată în mine este o luptă între figurinele drăguțe cu tematică de Crăciun și pralinele de ciocolată care mai de care mai diversificate și delicioase.Calendar Advent Leonidas

Din păcate, pralinele nu se fac în forme de Crăciun și atunci trebuie mereu să aleg între cele două…tough one.

O altă recomandare de praline delicioase o reprezintă Leonidas – pentru care vă las link de la catalogul lor de Crăciun.

Din ce am văzut, au calendare foarte similare cu cele de anul trecut, dar pe site nu sunt încă listate pentru că abia ce s-a lansat catalogul.

Acum doi ani l-am câștigat pe unul dintre ele la un giveaway organizat pe facebook, iar pralinele au fost de-li-cio-si-si-me!

Calendar Advent LidlDesigur că la capitolul dulce rămân valabile recomandările pe care le găsiți în supermaket-uri: Milka, Kinder, Favorino și altele de genul, pe care curând le vom vedea pe rafturile magazinelor.

Acum vom trece la alte două recomandări: una nouă pentru bărbați, care vine de la The Beer Institute și anume un calendar advent cu câte o bere pentru toate cele 24 de zile până la Crăciun.

Mi se pare o idee foarte faină pentru bărbați, iar prețul de 390 de lei mi se pare destul de ok pentru 24 de beri, iar partenerii voștri sigur vor fi încântați de această supriză. Calendar Advent The Beer Institute

Îl puteți comanda de aici în cazul în care vreți să faceți o surpriză partenerilor, mie mi se pare o idee foarte faină.

A doua recomandare este un calendar advent mai diferit cu produse precum: musli, batoane, nuci, terci, granola, covrigei, migdale în ciocolată și altele de genul, poate părea neobișnuit, dar cei de la mix.it au un astfel de calendar.

Nu am folosit produsele lor, dar am tot văzut pe social media postări de la ei, iar ideea calendarului pe care îl au, mi s-a părut foarte interesantă.

Calendar Advent MixIt

Calendare advent pentru cei mici

Cei mici sigur sunt fericiți cu calendarele advent cu dulciuri, dar mai încă două recomandări dintr-o sferă mai diferită, dar foarte atractivă din punctul meu de vedere.

Prima recomandare de calendar este de la litera și este un calendar advent cu 24 de povești cu tematică de Crăciun. Prețul lui este de 136 de lei, reducere de la 170 de lei.

Mi se pare foarte simpatic și îi încurajează pe cei mici să citescă, lucru care mi se pare foarte bun!Calendar Advent Litera

Ultima recomandare pentru cei mici sunt calendarele advent lego, iar cum acum este mare nebunie cu Harry Potter, iată ce calendar drăguț am pentru cei mici.

Calendar Advent Lego

Calendarul Lego cu Harry Potter îl găsiți pe emag sunt și altele de acest gen, și pentru fete și pentru băieți.

Prețul acestuia este de 165 de lei și având în vedere prețurile pe care le au lego-urile, mi se pare un preț corespunzător.

Vă las aici un link pentru mai multe recomandări, aveți multe variante atât pentru proiecte DIY, cât și altele de genul acestora.

Concluzii

Piata calendarelor advent este din ce în ce mai diversificată. Fie ca ne dorim clasicul calendar cu bombonele de ciocolată, fie că vrem unul cu produse de make-up sau pentru partenerul nostru – o supriză pe bază de bere – aveți o gamă variată de unde puteți alege.

Pe mine 1 decembrie mă prinde cu două calendare: cel de la dm și cel de la MakeUp Revolution. Abia astept să le descopăr și să mă bucur de ele cu fiecare zi. Pe voi ce calendar v-a atrage? Aveți de gând sa vă cumprați unul?

Like
2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *