Idei Cadouri | Recomandări | Sfaturi

Calendare Advent disponibile în România – 2022 #thebest

November 11, 2022
Essence Advent

Blogul meu a împlinit anul acesta 3 ani (when?!) și înca de la început mi-am propus să nu fie un blog-jurnal, ci un loc unde eu să îmi fructific pasiunea pentru scris, cu diverse articole pe diferite teme care îmi fac plăcere.

Printre primele articole am publicat unul pe tema calendarelor advent și pentru că a fost un articol destul de popular, a devenit un fel de tradiție ca în fiecare an să public un articol în care strâng cele mai faine calendare advent disponibile în România, astfel încât să ne putem bucura în luna decembrie de cate o mică supriză în toate cele 24 de zile până la Crăciun.

Spun că a devenit tradiție, pentru că după articolul publicat în 2019, mai sus menționat, au apărut și cele din 2020 și 2021, iar acum este vremea aceea din an, așa că până să se epuizeze stocurile zic să trecem la trecerea în revistă a celor mai faine calendare advent din România, anul 2022!

Calendare advent cu produse de beauty

Ca în fiecare an, această categorie reprezintă cea mai mare categorie. Aici avem cea mai variată gamă și cred ca și prețurile sunt pentru toate buzunarele, așa că o să încep ca de fiecare dată cu ele.

Am început deja de câteva săptămâni să urmăresc piața și o să las mai jos ce am găsit eu și ce mi-a atras atenția.

În trecut am avut calendare de la Douglas (produse foarte bune și de foarte bună calitate), dm – un calendar care a avut un minus: produsele nu aveau nimic în limba engleză și asta a făcut destul de dificilă diferențierea lor și Make-up Revolution – produse de asemenea foarte bune.

essence AdventPrimul calendar cu care vreau să încep, este unul pe care mi l-am dorit și anul trecut, dar pe care nu l-am prins si anume, calendarul essence. Eu sunt familiarizată cu produsele lor și le folosesc de ani buni, tușul fiind unul dintre cele mai faine descoperiri.

V-am lăsat mai sus link de la pink panda cu calendarul advent pentru 2022, prețul este de 148 de lei, iar produsele sunt destul de variate.

Este un calendar de tip DIY și nu am vrut să mă uit prea mult la produse, urmând ca atunci când îmi vine comanda să îl rog pe #futurehubby să mi le pregătească, mi se pare faină ideea!GOT Advent

Pentru fanii Game of Thrones un alt calendar care mi-a atras atenția este acesta tot de pe pink panda, care costa 297 de lei.

Desigur, vă las aici toată gama de calendare advent disponibilă pe pink panda, pentru ca sunt multe, însă nu o sa le trec pe toate, răsfoiți voi gama lor.

Marionnaud AdventUn alt calendar advent care îmi place și pe care mă gândesc să îl comand este cel de la Marionnaud, de aici. Mi se pare foarte Christmassy și sunt foarte curioasă de cum sunt produsele lor, așa că pentru mine în acest moment, acest calendar este pe locul 2 în topul preferințelor. Prețul este de  150 de lei, preț care mie mi se pare unul destul de bun.

Mai departe, calendarul de la dm de anul acesta mi se pare și el destul de fain, deși prețul mi se pare puțin cam mare, 179 de lei, chiar dacă sunt produsele de la trend it up și nu marca balea.dm Advent

Aveți ceva detalii aici, însă nu se poate comanda online, dar îi puteți verifica disponibilitatea în magazine.

Douglas are desigur și anul acesta calendarele lui, destul de similare cu cele de anul trecut, dar eu le recomand pentru că produsele sunt de foarte bună calitate.

Douglas AdventAvem cele două variante la 150 lei, cu produse de make-up sau produse de skincare, disponibile aici și aici. Ambele mi se par super simpatice și eu zic că veți fi foarte încântate dacă alegeți unul din cele două.

Iar dacă cele de mai sus nu v-au convins, Douglas are și varianta luxury, adică aceasta, care costă 205 lei, which it’s still a good price, if you ask me.Douglas Advent

Și la Sephora găsiți calendare advent, ca în fiecare an, și m-am decis să vă prezint două dintre ele, cele cu produse marcă proprie.

Așadar, avem varianta aceasta premium, zic ei, care costă 350 de lei și are produse dintr-o gamă variată, combinând skincare și makeupSephora Advent sau varianta ceva mai ieftină (not so much), adică aceasta, care costă 225 de lei.

Eu dacă ar fi să aleg între cele două aș merge pe varianta mai ieftină, însă calendarele de la Sephora nu m-au impresionat în niciun an.

Le trec pe lista mea pentru că și mie îmi plac unele produse Sephora și știu că sunt doritoare.

Trecând la brand-uri mai ieftine (de obicei, aici nu e cazul), Avon vine și el cu două propuneri de calendare advent, cu 12 sau 24 de produse, dar care mie mi se par prea scumpe.Avon Advent

Varianta de 12 produse costa 200 de lei, iar cea de 24 de produse costă 450 de lei, which for me is too much, vorbim totuși despre Avon.

Eu una nu le-aș cumpăra, dar din considerent financiar raportat la brand, chiar dacă folosesc și eu produse avon și sunt mulțumită, 450 de lei mi se pare way too much, mai bine îmi cumpăr două la 150 de lei și mă bucur/testez de o gamă mai variată de produse.

Dacă vă dau afară banii din casă și vreți totuși un calendar fain cu produse de îngrijire (nu make-up), ar fi calendarul de la Sabon, care pentru 599 de lei, vă oferă 24 de produse precum: creme, geluri de duș, scrubs, parfum de corp și altele, care mai de care mai parfumate.

Pupa Milano AdventTrecând prin cele pe care le-am menționat, mă uitam la prețurile de anul trecut să compar cu cele de anul acesta și dacă avon avea calendar la 600 de lei (wow) și acum a scăzut la 450 de lei, Sabon de la 350 a urcat la 600…hmmm not nice, Sabon!

Ultimul calendar pe care îl includ în această categorie, este cel de la Pupa Milano, care deși are un preț mare, mi se pare foarte ochios, imitând un oraș 3D în culori dulci: roșu și roz. Dacă vă interesează, îl găsiți aici, iar prețul este de 564 de lei și cu puțin noroc puteți prinde ceva coduri de reducere, deci dacă e ceva ce vă face cu ochiul urmăriți site-ul lor.

Altfel de calendare

De data aceasta, pe mai departe mi-am dorit o categorie de altfel de calendare advent, iar primul cu care vreau să încep este unul de la Altex. Da, da, ați citit bine, Altex am scris, însă este vorba despre un calendar advent pentru pasionații de scris, scriitori aspiranți sau oameni cărora le place caligrafia și scrisul pe hârtie.Altex Advent

Acesta este calendarul, prețul este de 220 de lei și mi se pare un calendar advent diferit de ce am mai văzut, așa ca merită să fie aici.

Un alt calendar fain ar fi acesta cu bijuterii de la emag, care e disponibil în trei variante și poate fi o opțiune de oferit cadou. Prețul mi se pare unul bun 170 de lei pentru 24 de accesorii elegante.

Beer AdventÎntr-un alt registru, avem calendarul cu bere, pe care vi l-am arătat și anul trecut, de la the beer institute. Calendarul este disponibil aici, iar prețul este de 420 de lei.

Tot din zona de băuturi, dar mai soft, acest calendar de la emag sau acesta pot fi o idee faină de cadou pentru iubitorii de ceaiuri, la un preț foarte bun în jur de 70 de lei.Yankee Candles Advent

Din sfera de hygee am un calendar cu lumânări parfumate de la Yankee Candles, pe care îl veți găsi pe aici, la prețul de 234 de lei cu codul black.

Cam din aceeași sferă (hygee) lumânările mele preferate sunt cele de la Darshop. Sunt lumânări din soia, turnate la noi în țară, cu arome care mai de care mai interesante (colecția moments fiind preferata mea), rodul unei pasiuni pe care Roxana l-a fructificat încă din 2016.

Darhop AdventDe la ei o variantă muuult mai accesibilă, ar fi acest calendar advent cu 25 de parfumuri diferite (wax melts), care să vă bucure zilele până la Crăciun. Mi s-a părut fain, nu știam că au așa ceva, e primul an în care fac, prețul este accesibil, 150 de lei, iar în mine, la momentul de față, se dă o luptă interioară dacă să-mi comand sau nu al treilea calendar (da, al treilea…ați citit bine).

Peppa Pig AdventPentru copii am de asemenea câteva recomandări, nu foarte multe însă. Prima este o recomandare de la Cărturești dedicată pentru copilașii fani Peppa Pig, care conține 24 de povești având ca tematică acest desen animat. Prețul este unul destul de mic, 112 lei și poate fi comandat online. Harry Potter Advent

O variantă puțin mai scumpă, pentru copiii fani Harry Potter vine de la RedGoblin, care pentru 256 de lei vă oferă pentru micuții voștri 24 de suprize cu tematica cărților legendare, a filmelor atât de îndrăgite de noi toți de altfel.House Advent

Și o varinată potrivită pentru fetițe și adolescente ar putea fi acest calendar advent de la House (puteți comanda online), care pentru prețul de 90 de lei vă oferă 24 de accesorii crăciunistice (încercați cuponul de reducere BLACK20RO poate prindeți și o reducere pentru el) care mai de care mai simpatice.

Am văzut genul asta de calendare si pe site-ul celor de la Sinsay cu jucarioare pentru apa, pentru bebeluși sau accesorii fel de fel, deci poate aruncați un ochi și pe la ei.

Concluzii

Acestea fiind zise, eu deja am două calendare care mă așteaptă: am ales essence (îl vedeți puțin și în fotografia pe care am pus-o la începutul articolului) și Marionnaud, iar după cum ziceam și mai sus, mă gândesc ce să fac în privința calendarului de la Darshop.

Vă sfătuiesc să vă grăbiți, stocurile se epuizeaza rapid și daca vreți ca 1 decembrie să vă prindă măcar cu o surpiză advent, e timpul să dați o comandă!

Pupici și probabil ca în momentul în care citiți eu mă pregătesc pentru experiența vieții mele (aici am scris un prim articol dintr-o serie care va urma, având ca subiect #USABaby), dar bineînțeles că gândul o să-mi fugă și la calendarele advent care mă așteaptă acasă!

Pupiciuri and take care!

Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *