Idei Cadouri | Recomandări | Sfaturi

Calendare Advent disponibile în România – 2023 #thebest

November 10, 2023
Advent Calendars 2023

Chiar zilele trecute văzusem o imagine cum pe 31 octombrie suntem cu toții cu dovleci, frunze ruginii și mere coapte, iar de pe 1 noiembrie începem nebunia Crăciunului.

Trebuie să recunosc că toamna până acum a fost mai degrabă o vară plăcută și că încă port pantaloni scurți prin casă, chiar dacă mai sunt foarte puține file în calendarul acestui an, dar că ușor, ușor încerc să intru în atmosfera tranziției de la toamnă la iarnă și că încep sper la o iarnă cu zăpadă.

Nu poate trece acest an fără articolul meu, devenit deja tradiție, despre calendarele advent pe care le avem disponibile la noi în țară. Pentru mine a devenit ceva ce aștept cu nerăbdare, iar atunci când ajung în luna noiembrie încep să mă gândesc la ele și la bucuria unui mic cadou în fiecare zi din cele 24 până la Crăciun.

Așadar, with no further delay, să începem prezentarea calendarelor advent pe care le putem cumpăra anul acesta (eu deja mi-am ales favoritul și trebuie să ajungă comanda destul de curând).

Articolul de anul trecut este disponibil aici, iar după modelul lui zic să începem prezentarea cu calendarele cu produse de beauty (my favourites I think).

Calendare advent cu produse de beauty

Douglas Advent CalendarAnul trecut eu cred că am avut calendarul de la essence și pe cel de la Marionnaud, însă anul acesta am ales să mă întorc la Douglas asta pentru că produsele din calendarele lor mi s-au părut cele mai calitative, încă am un beauty blender dintr-un calendar care s-a menținut excelent, pensule de machiaj și altele care au rezistat foarte bine trecerii timpului.

Bineînteles că gama Douglas este una variată, dar calendarul ales de mine pe care îl recomand în acest an este acesta – am mers pe varianta Make-up & Care pentru ca sunt câteva produse interesante pe care abia aștept să le descopăr, iar prețul de 165 de lei mi se pare unul bun.essence calendar advent

Și essence are anul acesta un nou calendar, la un preț similar cu Douglas, 170 de lei, însă mie nu toate produsele lor din calendar mi s-au potrivit, ceea ce e normal, însă față de altele, în el am găsit mai puține potrivite, decât altele.

Tot de la essence există și varianta mai ieftină de calendar advent DIY, pe care o găsiți aici la prețul de 139.5 de lei.

Makeup RevolutionDespre site-ul pinkpanda v-am mai menționat cred, eu de la ei am cumpărat în trecut calendarul advent de la essence.

Tot la ei pe site aveți o gamă destul de variată de calendare, printre care si cele de la Makeup Revolution pe care îl au într-o ofertă împreună cu un gift box oferit de ei la prețul de 299 de lei – e ceva mai scump, însă produsele de la ei sunt destul de bune și având în vedere extra cadoul primit, cred că e o afacere bună.Marionnaud Calendar Advent

Un alt calendar advent pe care vi-l propun este cel de la Yves Rocher care conține produse de îngrijire, iar din punctul meu de vedere, deși prețul e puțin mai mare 349 de lei, în general mie mi-au plăcut produsele lor, iar colecțiile de Crăciun au mereu arome faine și mi se par potrivite pentru a fi oferite cadou, cum ar fi acest set.

Și cei de la Marionnaud au produse calitative, așa că și calendarul lor advent mi se pare o opțiune bună. Prețul este la fel cu cel de la Douglas, 165 de lei, deci aruncați un ochi, poate e pe placul vostru.

dm calendar advent menȘi la dm găsim mai multe variante de calendar advent, dar le voi menționa pe cele marca Balea, atât pentru ea, cât și pentru el. Prețurile lor sunt cele mai mici 89 de lei, iar produsele (pentru ca am mai avut într-un an un astfel de calendar de la ei) mi s-au părut bune.

Singurul minus pe care l-am pățit eu cu al meu calendar, a fost că produsele nu aveau nimic scris în limba română sau engleză pe ele și a fost destul de dificil să înțeleg ce reprezintă unele.

Trecând la prețuri ceva mai mari pe care le puteți plăti pentru un calendar advent, o să menționez și ceva brand-uri mai pretențioase.Sephora Calendar Advent

O să încep cu Sephora care are și un calendar ceva mai accesibil cu produse proprii, el fiind acesta, la prețul de 258 de lei, dar au și alte celendar cu produse pe care le comercializează în mod normal, cum ar fi: calendarul Benefit – preț 880 de lei, calendarul Rituals – preț 400 de lei sau calendarul Sephora Favorites – care are 26 de produse și costă 750 de lei.Sabon Calendar Advent

Un alt calendar, ar fi acesta de la Sabon, care costa 549 de lei și care are produse de skin care – produse pe care le-am mai folosit și mi s-au părut foarte bune.

Pupa Milano, deși nu e un brand cu care să mă fi intersectat mai mult decât o vizită în magazinele lor, știu că și ei au calendare advent, motiv pentru care l-am menționat în fiecare an și pe el.Pupa Milano Calandar Advent

Deși prețul nu e foarte mic, 490 de lei, mi se pare că ar arata foarte frumos sub bradul de Crăciun.

Nyx Advent CalendarUltimele trei calendare din sfera de beauty and skin care sunt din oferta Notino, după cum urmează: primul este cu produse de la NYX – la prețul de 379 de lei.

Notino Advent CalendarNotino Advent Calendar

Următoarele două sunt oferite sub marca proprie, dar conțin produse de la mai multe branduri, primul fiind cel in varianta Luxury – la un preț ceva mai mare, 987 de lei (sau folosind codul de reducere all15 – 839 de lei) sau o variantă puțin mai ieftină fiind aceasta – preț 397 de lei.

 

 

 

Altfel de calendare

Pentru această categorie o să încep cu doua calendare advent simpatice pentru prietenii blănoși, adică pentru iubitorii de câini și pisici, pentru că cei de la dm au doua calendare pentru ei: pentru pisici și pentru câini, ambele la prețul de aprox. 100 de lei.Calendar advent pisici

Apoi, o simt nevoia să menționez și câteva calendare din sfera alimentelor, pentru că printre primele calendare au fost cele cu ciocolată, o scurtă istorie o găsiți aici, în primul meu articol cu calendare advent. Calendar Advent BIO dm

Așadar, primul calendar ar fi tot de la dm, și anume acesta, care costa 149 de lei și care are produse din gama BIO de la ei.

Calendar Advent MixitCam din aceeași sferă sunt și calendarele de la mixit, cum este aceasta, dar care are și varianta fără gluten și vegan, ambele la prețul de 283 de lei.

La capitolul ciocolată, pentru copiii mari și mici, am două recomandări (recurente cred): Leonidas și Chocolissimo – la cei din urmă fiind o gamă destul de variată de calendare cu ciocolată, cu prețuri și mai mici, dar și mai mari, în funcție de ce alegeți.Leonidas Calendar Advent

Pentru cei mici, am o recomandare de calendar advent cu tematică Harry Potter – care mie una mi se pare super simpatic, având în componență diverse obiecte cu tematica respectivă, iar prețul este de 179 de lei.Calendar Harry Potter

Unul drăguț cu accesorii cu temă de Crăciun, potrivit pentru fete pana în 12-13 ani, mi se pare acesta de pe emag, care are și un preț foarte bun, 105 de lei și chiar dacă sunt trecute ca fiind pentru 2022, nu văd nicio problemă în a le deschide anul acesta.National Geographic

Foarte interesant pentru copii mi se pare și acesta de la National Geographic, mi se pare foarte educativ pentru micii exploratori, iar prețul este unul bun, 216 lei.

The Beer InstitutePentru domni sau orice pasionat de bere, ca în fiecare an mentionez și Advent Beer Calendar de la The Beer Institute, care poate fi comandat până pe 24 noiembrie și care costă 420 de lei sau cu un stoc destul de limitat, pentru băutorii de whisky acest calendar advent cu diverse sticluțe de Jack Daniel’s, care costă aproximativ 530 de lei.

Sper să vă găsiți un calendar advent portrivit pentru voi sau pentru cei dragi, dacă decideți să faceți un cadou, dintre cele prezentate de mine și sper să vă bucure în fiecare din cele 24 de zile până la Crăciun! (acum bate la ușă Crăciunul, ați fost cuminți?)

Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *