DIY | Idei Cadouri | Recomandări

Calendare Advent disponibile în România – 2020 #thebest

November 10, 2020
Calendare Advent Romania

Calendare Advent disponibile în România – 2022 #thebest

Tocmai ce mă uitam la televizor la filmul Calendarul de Crăciun și mi-am zis că poate a venit momentul acela în care să vă spun ce Calendare Advent sunt pe piața din România anul acesta, care sunt cele mai frumoase și ce recomandări am pentru voi sau ce calendar am ales eu!

Anul trecut am scris primul meu articol despre calendarele advent și dacă acolo vă povesteam și câte ceva despre istoria lor, cum și când au apărut pentru prima dată, de data această doar vă îndrept să mergeți acolo să citiți acele detalii, pentru că: avem muuuulte calendare de trecut în revistă anul acesta.

Ca idee, s-ar părea că primele calendare au apărut la începutul secolului douăzeci și evoluția lor e evidentă, de la imagini dedicate sărbătorilor de iarnă, la figurine mici din ciocolată, astăzi avem calendare advent cu tot felul de produse: skincare, make-up, body care, ciocolată și câte și mai câte.

*Chiar am și un calendar advent pentru pisicuțele voastre, mi s-a părut o idee simpatică, așa că stați aproape până la finalul articolului!

Calendare Advent disponibile în România –  cele mai frumoase

Trebuie să încep prin a spune că mi se pare că unele calendare au prețuri destul de piperate, dar sunt și variante ceva mai accesibile, atât doar că trebuie să căutați genul de calendar pe care vi-l doriți astfel încât să se încadreze în buget.

Eu am făcut o listă pentru voi cu tot ce am găsit și mi s-a părut mie simpatic și sper să vă placă și vouă recomandările mele!

Calendare Advent cu produse de beauty

Aceasta cred că e categoria mea preferată și nu aveam cum altfel, decât să încep cu ele și anume: calendarele cu produse de beauty.

Mi se pare că avem mai multe variante pe piață anul acesta și mai multe opțiuni înseamnă mai multe șanse să găsești varianta potrivită pentru voi.

Anul acesta îmi propusesem să îmi cumpăr două calendare, iar calendarul de la essence era pe lista mea, deoarece am folosit produse de la ei și mi se par foarte bune, la un preț mai mult decât acesibil.

Din păcate nu am reușit să aflu dacă au scos sau nu un calendar pentru 2020, căutările mele nu au dat niciun rezultat, așa că m-am orientat spre unul de la Douglas.

Cele mai ieftine calendare la ei pornesc de la 135 de lei și urcă până la 370 de lei, dar acum văd că au niște reduceri la cele mai scumpe. Ca și anul trecut sunt printre puținii care au și un calendar pentru bărbați, deci poate îl puneți pe lista de cadouri.

Eu l-am ales pe cel din imaginea de mai sus și deși am tras puțin cu ochiul, abia aștept să văd ce bunătăți mă așteaptă și să încerc produsele lor.

Sephora – Trebuie să spun că am fost tentată și de calendarele lor, dar din ce review-uri am văzut, produsele nu sunt cine știe ce, iar 175 de lei  pentru cel mai ieftin calendar al lor, mi s-a părut cam mult.

În plus, pentru mine calendarele advent sunt despre sărbatorile de iarnă, așa că îmi doresc un aspect de sărbătoare, nu unul tropical, but maybe it’s a matter of taste.

Desigur, la Sephora veți găsi și alte branduri precum Benefit sau YSL, dar personal eu nu aș da mai mult de 250-300 de lei tops, pentru un astfel de calendar.

Marionnaud – Un alt calendar accesibil cu produse de make-up destul de interesante mi se pare și acesta de la Marionnaud.

Prețul este de 103 lei, la reducere de la 130 de lei și aspectul lui cu verdele smarald și auriul acela sunt sigură că va arăta frumos alături de celelalte decorațiuni de iarnă.

*Decorațiuni, pe care eu una, abia aștept să le scot de la păstrare!

Un alt calendar care mi-a atras atenția a fost calendarul celor de la Sabon.

Deși prețul este puțin mai mare decât celelalte recomandate de mine (280 de lei) , veți găsi tot felul de produse de la îngrijirea tenului, produse pentru păr sau chiar pentru baie și corp.

Din punctul ăsta de vedere prețul mi se pare corect, nu e ca și cum vei găsi un arici de păr sau o mostră pe care în mod normal Sephora ți-o oferă gratuit când faci cumpărături la ei.

O ultimă recomandare în materie de beauty și skincare ar fi calendarele celor de la L’OCCITANE.

Până acum nu am avut ocazia să folosesc nimic de la ei, dar mă gândesc că un calendar ca cele link-uite mai sus ar fi util tocmai în ideea că poți să testezi mai multe produse cu un astfel de calendar și să descoperi o gamă ceva mai variată, ambele având produse difersificate.

Varianta mai ieftină este în jur de 260 de lei, iar cealaltă undeva spre 500 de lei, ambele fiind acum la reducere.

Calendare  dulci cu ciocolată

Leonidas – Anul trecut am avut norocul de a câștiga un calendar advent de la Leonidas la un giveaway pe care l-au organizat pe Facebook. Pralinele lor sunt delicioase așa că nu puteau lipsi nici anul acesta din lista recomandărilor mele.

Așadar, Leonidas vă pune la dispoziție și anul acesta trei calendare cu ciocolată fină și arome diferite pentru fiecare zi din cele douăzeci și patru câte aveți de desfăcut.

Prețurile lor sunt între 100 și 160 de lei și pe lângă bunătățile pe care le veți găsi în interior sunt și niște decorațiuni foarte frumoase având un aspect festiv.

Pentru toate detaliile vă recomand site-ul lor, găsiți aici totul despre sortimentele de bomboane și prețuri.

O variantă ceva mai accesibilă în materie de calendare cu dulciuri o reprezintă brand-uri precum Milka, Kinder sau chiar Favorina de la Lidl, supermaket-urile fiind pline de primele două opțiuni.

Calendar Lidl CiocolatăPrimul meu calendar advent a fost unul din cele clasice, fără prea multe pretenții, de genul acestuia cu ursuleți de la Lidl.

Bucuria descoperirii unei noi figurine cu fiecare zi era la fel de mare ca plăcerea savurării unei praline de la Leonidas, poate chiar mai mare.

Sinceră să fiu acesta cred că este lucrul care mi-a lipsit la calendarul de anul trecut, bucuria de a avea o nouă figurină de ciocolată, diferită de cea din ziua precedentă, toate cu tematică festivă.Calendar Lidl Ciocolată

Pe lângă cele menționate mai sus Lidl are și varianta premium a calendarului de la Favorina, costă 25 de lei și are 24 de praline de ciocolată, cu 12 arome diferite!

Calendare pentru cei mici

Spre deosebire de anul trecut, acum am și pentru cei mici două recomandări de calendare unul mai drăgălaș decât celalalt.

Primul ar fi acesta de la Sinsay potrivit pentru fetițe (adolescente și nu numai), cu o brățară simpatică pe care o pot umple cu tot felul de zăngănele până la venirea Crăciunului.

Prețul este mai mult decât accesibil fiind numai 30 de lei și cred că poate fi un cadou drăguț pentru cineva care și-ar dori un calendar advent, dar nu vrea să dea prea mulți bani pe așa ceva.

Pentru băieți, o recomandare simpatică mi se pare acest calendar advent LEGO, care conține 24 de mini fugurine inspirate de seria filmelor Star Wars.

Dați însă un search pe google pentru că sunt sigură că pe lângă cele două recomandate de mine, veți mai găsi și altele!

Proiect DIY – Propriul Calendar Advent

În articolul de anul trecut vă sugeram să vă confecționați chiar voi un calendar din fetru și vă las și acum ca inspirație câteva imagini cu idei de proiecte DIY pe care eu le-am ales de pe Pinterest.

Toate mi se par niște idei draguțe, pe care cred că le puteți realiza cu ușurință. Puteți căuta și voi pe Pinterest, veți găsi o grămadă de idei de proiecte cu calendare advent!

Ce mă bate pe mine gândul legat de un proiect DIY, dar nu chiar, ar fi însă să comand o decorațiune de genul celei în formă de trenuleț, pe care eu am găsit-o la emag.

Ideea ar fi să împart zilele în pare și impare, iar în zilele pare să pun eu câte o surpriză pentru ziua respectivă, iar în restul zilelor să se ocupe prietenul meu.

Cred că ar fi o idee faină și mă gândesc că pe viitor oricum o să fie o decorațiune frumoasă, ceva ce poți refolosi de la an la an, puteți face pentru copiii voștri sau împreună cu ei, so it’s a win win situation!

Posibil să am șanse să găsesc ceva frumos la Jumbo, dar încă nu am avut timp suficient să merg și să hoinăresc printre decorațiunile lor, dar poate vă inspiră și pe voi ideea mea!

Similar calendarelor din fetru din proiectele DIY pe care vi le sugeram mai sus or să apară și în oferta Lidl unele, începând cu 19 noiembrie. Vă las un link de la catalogul lor de Crăciun, eu am văzut multe lucruri care mi-au făcut cu ochiul, așa că give it a try!

Clendar advent pentru pisici

Nu e niciun fel de glumă, dar la Lidl au băgat anul acesta calendare advent și pentru pisicuțe.

Nu știu de ce nu și pentru câinii, de ce ei sunt discriminați, însă mi s-a părut simpatic calendarul pentru pisici și am zis că trebuie neapărat inclus în articolul aici de față.

Cu puțin noroc cred că îl mai găsiți în magazine, pe site însă nu mai este, deci tot ce pot să vă las este această poză.

Costa 25 de lei și a intrat în ofertă pe 5 Noiembrie. Poate, poate aveți noroc și vă veți face pisicuțele fericite cu un astfel de calendar!

Concluzii

Acestea fiind spunse, sper că am publicat suficient de devreme articolul despre calendarele advent pe care le puteți găsi la noi în magazine astfel încât să vă puteți cumpăra/comanda calendarul care vă face cu ochiul și sper că o să avem un decembrie liniștit plin de suprize frumoase! #fingerscrossed

Pupici și pe data aviatoare!

Like
2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *