Idei Cadouri

Cadouri de Valentine’s Day – idei și inspirație

February 7, 2020
Love

Mai este fix o săptămână până la ziua îndrăgostiților, așa că m-am gândit să vin în ajutorul vostru cu câteva sugestii de cadouri de Valentine’s Day pentru el și ea, pe care să le oferiți celor dragi.

M-am organizat de acum cu articolul, asta ca să aveți suficient timp să ajungă curierii sau să mergeți voi prin magazine.

Pe lângă lista de sugestiile de cadouri am și un proiecțel DIY pe care îl puteți oferi și sigur el/ea v-a fi foarte încântat/ă! Acum ceva timp am scris și un articol cu cadouri pentru Crăciun și cred că mai puteți găsi câteva idei si acolo (adică aici).

Fără să mă mai lungesc, mai jos găsiți lista de sugestii pe care le puteți folosi fie pentru Valentine’s Day, fie pentru cei care sunt mai pe tradițional și sărbătoresc Dragobetele.

Cadouri pentru ea

250 de lucruri de încercat într-o viață pentru cupluri – Prima sugestie este această carte scrisă de Elise de Rijck în care veți găsi tot felul de idei faine pe care să le faceți împreună cu persoana iubită. Poate fi un cadou simpatic pentru prietena voastră și pe lângă sugestiile din carte veți găsi și pagini unde ea poate lipi fotografii cu voi și de asemenea, câteva pagini goale unde puteți trece lista voastră de dorințe. Prețul este de 29 de lei, iar dacă adăugați lângă carte, o cutie de bomboane de ciocolată (aveți link pentru colecția de Valentine’s Day de la Leonidas) și un buchet de flori de primăvară, cred că i-ați cucerit inima!

A doua sugestie ar fi un set de căni în care să vă beți împreună cafeaua sau ceaiul în funcție de preferințe. Prețul unui astfel de set poate varia, însă, în jur de 50 – 60 de lei cred că puteți găsi seturi foarte frumoase. Mai aveți aici și un set pentru ceai, destul de frumos de oferit cadou.

Pentru cei cu un buget ceva mai mare, mi se par foarte simpatice brățările de genul acesta de la Fossil sau setul acesta, ambele seturi sunt foarte frumoase, dar in jur de 300 de lei. Sunt foarte multe seturi din acestea de brățări cu cercei, ori lanțișor cu cercei și sigur iubitei voastre i-ar plăcea.

O altă idee faină ar fi un set de brățări personalizate, pentru cuplu. Eu port una de la Maria’s Lady Bugs, veți găsi la ea pe pagină foarte multe modele și idei pentru o astfel de brățară și deși poate mai degrabă o fată ar face un astfel de cadou, cred totuși că dacă vin din partea voastră veți primi multă apreciere din parte ei. Prețurile variază după cum urmează: 80 de lei setul din argint, 120 de lei setul din argint suflat aur galben/rosé și 500 de lei aur 14k galben, alb sau rosé (info instagram).

Pe lângă ideile de mai sus, o altă idee care să meargă drept la inimă ar fi un buchet de flori și o ieșire în oraș planificată de voi în totalitate. Să mergeți doar voi doi poate la un restaurant fain, cu muzică live de ce nu, unde să petreceți momente frumoase împreună. Puteți arunca un ochi pe facebook la evenimente, unele restaurante chiar organizează cină special pentru ziua de Valentine’s Day.

Pornind de la copilaria: „Gigel + Maria = LOVE”, am mai văzut prin Cărturești ceva fain, las link-urile imediat. Este vorba despre mini lampă cu literă precum aceasta și mă gândesc că împreună cu una în formă de & și inițialele voastre și de ce nu și o <3, veți obține un obiect decorativ personalizat foarte fain!

Cadouri de Valentine’s Day pentru el

Băieților nu prea le putem oferi nici flori, nici inimioare și nici bomboane de ciocolată, însă o primă idee de cadou ar fi un set de pahare de vin, alături de o sticlă de vin dintr-un sortiment preferat de voi. Cum spuneam, deși poate cadourile nu sunt neapărat cu tematică de Valentine’s Day, la baieți treaba e mai diversă. Cu toate astea, acum câțiva ani știu că am cumpărat din Pepco paharele de vin din poza de mai sus, nimic prea feminin, însă cumva introduse în temă, asemănătoare celor din catalogul actual!

O alta idee foarte faină ar fi un încălzitor pentru cană cu usb pentru cei care beau ceai/cafea și stau la birou tot timpul. Acesta de la Cărturești în formă de vinil mi se pare foarte simpatic. Nu știu cât de eficient e, dar e simpatic ca și idee de cadou, iar dacă mai puneți și o cană cu ceva ce îi pasionează (Star Wars, Game of Thrones etc) you’ll have a happy man!

O altă idee ar fi un cadou compus dintr-o agentă, un stick de memorie mai altfel, astea mi s-au părut foarte faine în formă de mini figurine și pe lângă puteți cumpăra și un pix. Știu că sună banal, dar vă asigur că veți avea un cadou util care va fi apreciat!

Ceva mai scump însă o idee super faină, eu una dacă aș face cadou m-aș bucura să îl folosesc și eu, ar fi un pick-up. Nu știu câți dintre voi ați avut când erați mici, însă eu am avut unul, încă îl au ai mei, însă este într-o stare mai proastă. De dragul amintirilor și pentru că moda vinilului revine, asta mi se pare o idee super! Acesta mie mi se pare foarte, foarte, foarte fain, din păcate nu mai este disponibil și poate oricum pentru un băiat culoarea nu ar fi fost cea mai fericită alegere, dar mai sunt variante precum acesta, ceva mai clasice sau cu aspect modern ca acesta!

Acum ceva timp văzusem un site pe care se vindeau ceasuri personalizate. Tradiția de a grava pe verighetă este de mult și deseori am văzut prin filme ceasuri gravate, iar asta mi se pare o idee foarte faină. După un mic search pe google, am găsit acest site, cu niște oameni care personalizează ceasuri. Personal ideea cu poza mi se pare prea mult, dar un mesaj pe spatele cadranului mi se pare un gest frumos! Din ce am vazut pe facebook, in perioada 8 februarie – 8 martie sunt în București la un târg de primăvară din mall-ul Sun Plaza, pentru cine e interesat!

Cadou de Valentine’s Day – Proiect DIY

Velentine's Day DIY Gift

Pentru acest proiecțel aveți nevoie de: o pungă de jeleuri în formă de ursuleți,  gogoși, o pungă de alune (puteți lua M&M), o piatră și o pereche de șosete simpatice.

Folosindu-vă de aceste lucruri, puneți pe fiecare bilețele cu mesaje după cum urmează:

  • Primul mesaj ar trebui să fie ceva de început: „My love I know that…” și apoi dăruiți cadourile în ordinea de mai jos
  • Prima este punga de usuleți pe care puneți mesajul acesta: „Life without you will be unBEARable!”
  • Apoi pe gogoși puneți mesajul: „And I DONUT know what I’ll do without you…!”
  • Pe piatră: „You ROCK my world”
  • Pe punga de alune: „and I’m NUTS about you!”
  • Pe șosete: „And it’s true what they say: We are a perfect PAIR!”

Eu nu am avut obiectele să fac proiecțelul despre care vorbesc, dar am făcut ceva asemănător acum ceva timp și mi se pare un cadou foarte simpatic pentru un buget mic. Sper să vă ajute colajul de mai sus ca să vă faceți o idee! Fiți creativi puteți oferi cadouri faine și cu bugete mici!

Cam acestea au fost ideile mele de cadouri pentru Valentine’s Day și pentru Dragobete, sper să vă inspire și să vă scutească de timpul căutării!

Mulțumesc celor care citesc și vorba lui Mircea Radu: iubiți-vă mult! :))

Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *