Idei Cadouri | Organizare | Review

Lady Cozac review – Viitoare mirese sau mămici

November 24, 2019
Lady Cozac

Prima dată când am auzit de Lady Cozac trebuie să fi fost acum vreo doi ani trei, când o colegă de la primul meu loc de muncă, urma să se căsătorească și și-a comandat un pachețel tare draguț – “for the future bride”. Știu că era tare încântată când a primit coletul și a ținut să împărtășească și cu noi bucuria ei.

Era un colet de la Lady Cozac ce conținea agenda Plan & have fun, o cană și un pix foarte frumos, cu grijă ambalate. În momentul acela link-ul website-ului a fost share-uit în tot biroul și toate am început să ne uitam la ce ”bunătăți” au pe acolo.

Veți găsi de la invitații de nuntă și botez, la felicitări, organizatoare (cum este cazul și agendei Plan & have fun), dar și alte lucruri de făcut cadou.

Mi-a plăcut mult ce am văzut și astfel am dat bookmark, follow și like pe toate platformele pe care erau la momentul acela ei. Mi-am zis atunci că o să-mi fac și eu bucuria pe care și-a făcut-o colega mea comandând de la ei o agenduță, pentru când va fi momentul să mă căsătoresc.

Acel moment nu a venit încă, dar în vara aceasta am avut bucuria să primesc două vești bune: una din cele mai bune prietene s-a logodit, urmând ca peste doi ani să aibă loc nunta, iar fratele prietenului meu împreună cu soția lui ne-au dat vestea că urmează să fie părinți.

Imediat mi-a venit în minte Lady Cozac. Am știut de la început că ei sunt soluția mea pentru niște cadouri aproape de suflet.

Agenda de nuntă – Plan & have fun de la Lady Cozac

De multe ori vorbisem cu prietena mea despre agenduță și ne spuneam una alteia că atunci când o să fie momentul o să ne facem cadou una celeilalte.

Ziua ei a fost de curând, așa ca am ales să-i cumpăr agenda știind că o să-i fac o mare bucurie. Sediul Lady Cozac este în București, drept urmare, comanda a venit în 24 de ore.

Mi-a plăcut foarte mult faptul că am fost sunată să confirm comanda și să se asigure că toate detaliile sunt corecte. Mi-a plăcut și faptul că au oferit multă atenție detaliilor, ambele agenduțe au venit frumos împachetate, în cutii de carton tare, pentru a nu se strica în timpul transportului.

Au trimis si un email tare simpatic care să anunțe faptul că comanda a plecat spre mine și să-mi spună că au inserat și o mică supriză în pachet așa cum fac de obicei, pe lângă cele comandate.

În afară de plăcuta supriză a procesului de comandare și livrare, produsele m-au surprins și mai plăcut! Mă așteptam să fie frumoase, dar nu mă așteptam să fie chiar atât de faine!

Agenda de nuntă mi-am propus să o răsfoiesc numai puțin, pentru a-mi stăpâni curiozitatea și pentru a-i face câteva poze, însă nu am vrut să petrec prea mult timp, pentru a păstra bucuria și când o să fie momentul să o completez la rându-mi!

Am știut de când am desfăcut cutia că am luat decizia corectă, iar în momentul în care am vazut zâmbetul din privirea prietenei mele, acest lucru s-a confirmat încă o dată!

Pe lângă faptul că agenduța este plină de informații utile, de la cât tort să comanzi în funcție de numărul de invitați, la ce cum să alegi rochia de mireasă sau ce tematică de culori este în trend, simt că deși poate părea un obiect banal, atunci când o să te apuci să o completezi va fi o amintire frumoasă pe care să poți păstra mulți ani.

Cred că dintr-o simplă agendă, atunci când scrisul tău o să se așterne pe paginile ei, se va transforma într-un obiect neprețuit pe care îl vei răsfoi cu drag peste un timp, după ce nunta va fi trecut!

Recomand această agendă tuturor viitoarelor mirese, ori să o cumpărați drept cadou pentru prietenele voastre dragi!

Viitoare mămici – Happy mom to be

Happy mom to be

Pentru viitoarea mămică despre care v-am vorbit, am ales Planificatorul de sarcină – Happy mom to be. Mi-a plăcut că am putut să personalizez prima pagină cu numele ei și fotografia lor, mi s-a părut că așa o să fie și mai frumoasă!

Și acest planificator are informații prețioase pentru viitoarele mămici. De asemenea, vă ajută să țineți mai ușor un istoric privind sarcina. Puteți nota detalii despre ce mâncați, despre greutate și mai târziu despre prima mișcare a bebelușului pe care ați simțit-o, despre vizitele la medic și controalele pe care le aveți de făcut.

Pe lângă asta, paginile goale vă pot fi de folos pentru a nota sentimentele pe care le aveți cu privire la sarcină, la schimbările pe care le simțiți. Puteți face liste cu bagajul pentru spital ori lucruri pe care vreți să le cumpărați pentru micuțul vostru!

Mi se pare ca la fel ca și cea de nuntă, este ceva ce poate fi o amintire plăcută de citit peste un timp, nu numai un ajutor de planificare și organizare.

Deși a trecut ceva timp de când am oferit ambele agenduțe, am așteptat să scriu acest articol din două motive, am vrut să includ și reacțiile celor care le-au primit și nici nu am vrut să le stric surpriza (evident).

Viitoarea mămică s-a bucurat tare mult, ba chiar l-a chemat pe soțul ei să îi arate ce a primit fiind bucuroasă să împărtășească cu el. Deși nu mă așteptam, inclusiv el a părut foarte impresionat și s-a bucurat de cadou!

Cât despre viitoarea mireasă, mi-a spus a doua zi că a avut timp și a stat și a răsfoit agenda și că-i place foarte mult!

Dacă sunteți în cautarea unui cadou pentru o viitoare mireasă sau mămică sau poate chiar voi urmează să vă căsătoriți ori să deveniți mămici, recomand cele două agende de la Lady Cozac, despre care v-am vorbit! Sunt sigură că vă vor plăcea și veți simți o emoție în plus, fiind parcă o confirmare a ceea ce urmează să se întâmple!

De asemenea, mi se par foarte faini și acești magneți răzuibili care pot ascunde mesaje frumoase cu privire la o viitoare sarcină, ori întrebarea pentru viitorii nași etc.

Multumesc celor care au citit, sper ca articolul meu să vă ajute în cazul în care căutați o idee de cadou, iar dacă aveți deja agendele, spor la completat și amintiri frumoase! Pupiciuri!

Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *